СМАЧНО І КОРИСНО


Мабуть, кожному відомі мудрі слова: «Ми їмо для того, щоб жити, а не живемо для того, щоб їсти». Дехто вважає, що не має значення, де і що з’їсти, аби не бути голодним. Проходить певний час, і така людина починає відчувати нездужання. Насправді, правильний режим харчування передбачає відповідну кількість і якість продуктів, які має спожити людина.
Навчитися розпізнавати шкідливу і корисну їжу мали змогу паняночки 2-Б класу КЗ СОР Глухівського ліцею – інтернату з посиленою військово – фізичною підготовкою. Дівчатка зрозуміли, що енергія, яку витрачає наш організм у процесі життєдіяльності, відновлюється лише за рахунок їжі, тому вона має бути поживною. Люди в усьому світі вживають різноманітну їжу, але вона має бути корисною. Корисно їсти різноманітні свіжі продукти- молоко, рибу, м'ясо. Не можна вживати якийсь один продукт, тоді  організм не отримає  потрібних йому речовин.
 Бережіть здоров'я, зміцнюйте і примножуйте його. І пам'ятайте, що здоров'я — найцінніший скарб, і від нас залежить, чи зуміємо ми зберегти його на довгі роки.






Коментарі